Воскресенье, 19.05.2024, 08:31
Федерація Футболу України
 
Buker.ru - принимаем все виды ставок на спорт
Меню сайта

Наш опрос
Сколько раз в неделю пистаь обзоры
Всего ответов: 116

Главная » 2007 » Сентябрь » 1 » 11 Тур Чемпіонату (ТС)
11 Тур Чемпіонату (ТС)
16:47

Лідер знову змінився...
Детальніше в огляді:

Таврія (Сімферополь) 0:0 Чорноморець (Одеса)
Дещо сумбурна гра відбулася у Сімферополі, де місцева Таврія приймала Одеситів, яка думаю як не задовольнила самих футболістів, так і всіх хто дивився цей матч...! Вся боротьба відбувалася в центрі поля і нідочого конструктивного так і не призвела, про що навіть свідчить 4 удари за весь матч з боку обох команд! Нічия по грі, аби комусь вдалося забити бодай один м'яч, то це було б велике щастя....!

Дніпро (Дніпропетровськ) 1:0 ФК Харків (Харків)
Рівною цю гру не назвеш, адже Дніпряни на голову вищі від своїх суперників, пригнути вище голови Харківчани не змоги...! Дніпро повністю контролювало весь хід гри, тримаючи ворота суперників в облозі протягом всього матчу...от тільки реалізаця страждає (ця гра також це довела). Змогли гості продержатися до середини другого тайму, коли на 60хв нарешті Сергій Корніленко вколотив шкіряного у ворота, після невдалих дій кіпера Харківчан...! В підсумку заслужена гра Дніпрян.

Арсенал (Київ) 1:0 Сталь (Алчевськ)
Столичні футболісти і тут довели, що вони є грозою авторитетів...Побудована гра на контратаках дала свої девіденти, раз по раз розриваючи оборону Сталі. У кінці першого тайму чудова трьох-ходівка Закарлюка-Ярошенко-Періч закінчилася взяттям воріт Олександра Бабака! Після здобуття позитивного для себе результату Кияни не прижалися, а вміло тримали суперника біля свого штрафного майданчику...Алчевцям залишалося застосовувати дальні удари, з якими чудово справився колишній голкіпер Бориспільського (Борисфена) - Вадим Деонас.

Шахтар (Донецьк) 0:0 Металлург (Донецьк)
Після зміни тренера Шахтар по-троху знаходить свою гру, але є ще певні недоліки, з якими треба працювати... Донецьке дербі нічим цікавим так і не запам'яталося, ініціатива була на стороні помаранчево-чорних, однак бракувало їм дещо влучності...Результатом таких дій з боку обох команд виявилася суха нічия.

Кривбас (Кривий Ріг) 0:3 Металліст (Харків)
Знову Криворожці продовжують програвати.... Ось тут якраз гра на контратаках погубила господарів, часто прижималисяч до своїх воріт, а Харківчано вільно почували себе на половині поля господарів. перший тайм закінчився при нульовій нічиї завдяки прекрасним сейвам Євгена Боровика, а от у другому і він уже не зміг нічим допомогти, коли протягом 18хв Харківчани спіймали кураж, примушуючи того ж Боровика тричі виймати м'яч із власної сітки воріт...!

Зоря (Луганськ) 2:1 Нафтовик (Охтирка)
Нафтовик завітав в гості до Луганчан. Можна сказати рівна боротьба точилася протягом всього матчу на кожному клаптику поля...Першими все ж таки вдалося відкрити рахунок номінальним гостям, Андрій Постний створив гол-шедевр, відправивши м'яч у ворота з льоту з-за меж штрафного майданчику! Відповідь господарів не заставила чекати себе довго, 33хв і Едуард Цихмейструк проявив чуття голу і добив кулю вже в пусті ворота! Багато моментів було створено як однією так і іншою командою, от тільки у ворота нехотіли влучати! Переможний гол забив все той же Цихмейструк, зробивши дубль, на 89хв матчу.

Металлург (Запоріжжя) 0:1 Карпати (Львів)
Після цієї гри Карпати вирвалися в одноосібні лідери чемпіонату! Господарі напевно не очікували такого тиску з боку футболістів зі Львова... Саме розгубленість Запорожців на початку матчу і вирішила долю поєдинку... 10хв - Леонід Ковель обвівши декількох суперників, вийшов на побачення з Глущенком і без особливих зусиль відправав м'яч в ворота Металлурга. Оговтатися господарі так і не змогли....перемога Львів’ян!

Ворскла (Полтава) 0:1 Динамо (Київ)
Хороша гра відбулася в Полтаві, більш менш рівномірна гра з деякою перевагою Киян, клас все ж таки бере своє! Атакували як одні так і інші, адже очки потрібні як Динамівцям, так і Ворсклянам! ДК, щоб вийти з зони вильоту, а Полтавчанам при позитивному для них результаті залишитись на першому місці. Більше пощастило столичним футболістам, знову спрацювала зв'зка Ротань-Гіоане, так само як і в попередньому матчі другий виступав як асистент, а перший як бомбардир відповідно!:) Перемога Киян.

Закарпаття (Ужгород) 1:2 Іллічівець (Маріуполь)
Закарпаття знову втрачає очки з доволі рівним суперником, перевага в цьому матчі невелика, але була на боці господарів. Молодість Ужгородців дається взнаки...! Результат матчу був вирішеним ще до середини першого тайму! На 4хв досвідчений легіонер Закарпаття Саша Мітіч відкрив рахунок, та не довго пісня грала...Минає 8хв Руслан Ярош засмучує Дмитра Бабанка....Минає іще 8хв і Олександр Папуш ставить крапку в цьому матчі, приносячи 3 очки Іллічівцю!

Просмотров: 951 | Добавил: BELYI | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 1
1 HooliGanj  
0
biggrin

Имя *:
Email *:
Код *:

Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Розроблено студією Kismet © 2024Сайт управляется системой uCoz