Воскресенье, 19.05.2024, 11:06
Федерація Футболу України
 
Buker.ru - принимаем все виды ставок на спорт
Меню сайта

Наш опрос
Сколько раз в неделю пистаь обзоры
Всего ответов: 116

Главная » 2007 » Август » 26 » 9 Тур Чемпіонату (ТС)
9 Тур Чемпіонату (ТС)
21:34

Після цього туру в двовладдя у нас змінилось на єдиного лідера Закарпатяя, а Динамо опинилося вже в зоні вильоту...

Огляд:

Таврія (Сімферополь) 1:2 Сталь (Алчевск)
На відміну від кубкового матчу між цими суперниками (нагадаю що та зустріч завершилася нульовою нічиєю), тут гості святкували впевнену перемогу. Володіння м'ячем в Алчевців було 60%, що і зумовило в принципі невелику кількість небезпечних моментів біля воріт Олександра Бабака. Цікаво те, що всі 3 голи були забиті легіонерами. 26хв - Гаврюшов віддає чудову передачу через усе поле на Гомеса, той без особливих зусиль відкриває рахунок 0:1.
32хв - після двгої метушні в штрафному майданчику Сталі, Лаки Ідахор зумів все-таки просунути шкіряного в сітку воріт. Ворскляни ще намагалися пручатися своєму супернику, але гол Бурнеля розставив всі крапки над "і" - 1:2! Перемога футболістів з Алчевська.

Дніпро (Дніпропетровськ) 1:0 Металлург (Донецьк)
Рахунок не по грі чесно кажучи....не тому що це випадкова перемога Дніпра, а навпаки - рахунок мав бути 5:0 як мінімум, однак якийсь жорстокий нефарт впав на плечі Дніпрян. Було дуже багато ударів, але всі вони летіли повз ворота, таке враження ніби Донетчани вже передчасно здалися... Єдиний гол в цій грі забав Костянтин Балабанов на 24хв, далі продовжувалася облога воріт Дмитра Воробйова, але йому щастило! На 81хв гри Шершун за зайві балачки з арбітром отримав другу жовту і передчасно пішов відпочивати.

Арсенал (Київ) 1:1 Металліст (Харків)
Столичні футболісти почали по-троху знаходити свою гру і продовжують свою безпрограшну серію. Атакуючий футбол ми побачили від обох команд, ніхто не хотів відсиджуватися в обороні чи безглуздо перепасовуватися в середині поля. Рахунок першого тайму зберігся до кінця гри, на самому його початку Арсенал виходить в перед, а на 24хв Харківчани вмло зловили столичних на контратаці і молода зірка Українського Футболу Руслан Фомін зрівнює рахунок.

Шахтар (Донецьк) 3:1 Кривбас (Кривий Ріг)
Один з нечисленних матчей коли Шахтар показав справжню гру, Криворіжці ніяк не можуть здобути свою першу перемогу в чемпіонаті. Перша половина гри прошла в рівній боротьбі, Хюбшман відкриває рахунок на 11хв, Костишин на 30 зрівнює. Але в другому таймі футболісти з Кривого Рогу віддали ініціативу суперникам, в надії забрати одне очко в Донетчан. За те і поплатилися, отримавши два м'ячі в свої ворота.

Іллічівець (Маріуполь) 2:0 Карпати (Львів)
Більш-менш рівна гра, за якої перемогла та команда, якій пощастило більше. Це ми і побачили....Долю матчу вирішили 2 найшвидші голи в чемпіонаті на початку гри, а ще й те цікаво, що їх забили захисники. На 2 і 3хв Олефір та Мазуренко відповідно шокували як самих гостей, так і всіх, хто дивився цей поєдинок! Карпати так і не змогли схаменутися від таких подій..!

Зоря (Луганськ) 5:0 Динамо (Київ, Україна)
Знову столичні футболісти осоромилися на очах всієї України...! Та ж сама невиразна гра продовжується... На 35хв Дмитро Воробей холоднокровно з-за меж штрафного майданчику пробив Шовковського! А вже через хвилину кіпера ДК вилучили з поля за фол останньої надії...Перший тайм так і закінчився з мінімальною перевагою Луганчан. Після перерви Зоря вміло додавила супротивника, вкотивши іще 4 сухі "банки" протягом 18 хвилин! Заслужена перемога Зорі

Металлург (Запоріжжя) 0:0 Чорноморець (Одеса)
Чергова нічия запорожців у чемпіонаті...Не досить цікава гра була. Чорноморць обрав гру від оборони, що і свідчить 5 оборонців+опорний півзахисник, важко було пробитися крізь такі щільні захисні редути...та й Руденко добре зіграв в цьому матчі, що і не дало Металлургу бодай один гол забити! М'ячем Одесити володіли відчутно більше, але до чогось конструктивного це так й не призвело! В підсумку суха нічия.

Ворскла (Полтава) 2:0 ФК Харків (Харків)
Полтавчани ще раз довели свої притензії на чемпіонство, впевнено перегравши ФК Харків. Можна сказати, що жодної надії не дали гостям на позитивний для них результат...2 голи, забиті Сергієм Дяченком в кожному з таймів поставили крапку в цьому односторонньому матчі.

Закарпаття (Ужгород) 1:0 Нафтовик (Охтирка)
Закарпаття вийшло на гру в дещо ослабленому складі, але це не завадило фаворитам цієї пари здобути перемогу і вирватися в одноосібні лідери. Атакуючий футбол з обох сторін розбивався об вдалі дії кіперів як господарів так і гостей! Невеликою перевагою все-таки володіли футболісти з Ужгорода. І на 26хв Бундаш скористався помилкою оборони суперників і відправив шкіряну кулю в нижній кут воріт Олександра Агаріна! До кінця гри рахунок ак і залишився переможним для Ужгородців!

Просмотров: 957 | Добавил: BELYI | Рейтинг: 5.0/5 |
Всего комментариев: 2
2 HooliGanj  
0
АААААААААААА САМИЙ БИСТРИЙ ГОЛ ЧЕМПА,КРУТО smile smile smile smile smile

1 n0a  
0
smile маладца

Имя *:
Email *:
Код *:

Календарь новостей
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Розроблено студією Kismet © 2024Сайт управляется системой uCoz