Воскресенье, 19.05.2024, 02:43
Федерація Футболу України
 
Buker.ru - принимаем все виды ставок на спорт
Меню сайта

Наш опрос
Сколько раз в неделю пистаь обзоры
Всего ответов: 116

Главная » 2007 » Август » 18 » 7 Тур Чемпіонату України (ТС)
7 Тур Чемпіонату України (ТС)
14:00

Цей ігровий день показав, що легкої прогулянки у лідерів не буде, багато команд йдуть нарівні.....боротьба за чемпіонство загострюється все більше і більше! Відбулася невелика рокіровка у верхній частині таблиці! Недалеко від зони вильоту ми бачимо грандів Українського футболу Динамо та Шахтар...
Огляд туру:

Таврія (Сімферополь) 2:1 Металліст (Харків)
Зустрічалися два рівні суперники за класом, які і в турнірній таблиці були не досить далеко один від одного! Про це навіть свідчить майже рівна статистика обох колективів. Трошки звичайно переважали своїх суперників нравці Таврії, це і недивно адже грали вони дома. Проте гостям вдалося первими відкрити рахунок: Нвоха Оньєкачі без надзусиль пройшов по своїй правій бровці і пробив у дальній кут воріт, без шансів для кіпера! Удару у відповідь Сімферополю вдалося завдати в кінці першого тайму, коли Ковпака вивела на побаченя з голкіпером і той легко розправився з досвідченим Олександром Горяіновим...Другий гол Таврія забила наприкінці другого тайму, коли вже Харківчани були подумки в роздягальні з таким потрібним очком, але...все той же Ковпак робить дубль на 88хв і приносить перемогу своїй команді.

Дніпро (Дніпропетровськ) 1:0 Кривбас (Кривий Ріг)
До Дніпропетровська прилетіли аутсайдери ліги, які явно приїхали не для того, щоб просто так віддати 3 очки! Про що говорить і те, що кращим гравцем матчу став кіпер Дніпра - Максим Старцев (оцінка - 10 балів). Криворіжці вміло тримали гру, атакували без упину, та це був просто нефартовий день для всієї команди! Вистачило однієї помилки на початку матчу, коли оборона не вдивилася за швидким Костянтином Балабановим на 6 хв. матчу...Перемога Дніпра

Арсенал (Київ) 0:0 Шахтар (Донецьк)
Кияни знову зробили міні-сенсацію, зігравши в нічию з Донетчанами, поки що можнаа сказати, що Арсенал - це гроза авторитетів! Шахтар як зайшов у кризу з самого початку чемпа, так і продовжує поглиблюватись все далі і далі...Відвернулася вдача від столичних футболдістів у цей день, адже повинні були перемагати, володіли ініціативою, моменти створювали, все було впорядку...вистояла Шахта і з незаслуженим одним очком повертається в Донецьк.

Нафтовик (Охтирка) 3:1 Динамо (Київ)
Динамо зовсім не показує очікуваної гри...Ось вам будь ласка ще один програш, прогресу зовсім ніякого не видно. Гравці з Охтирки повністю переграли своїх опонентів, дозволивши їм лише один раз засмутити Олександра Агаріна. Добре цей матч провів гравець збірної України - Шовковський, однак один голкіпер не витяне на плечах позитивний результат для команди! 19хв маичу і Нафтовик виходить вперед після невпевнених дій оборони ДК. Через 5хв Руслан Ротань несподівано зрівнює рахунок, та не довго царювала тиша на стадіоні в Охтирці...проходить ще 9хв все той Андрій Постний виводить вперед свою команду. Впевнену крапку поставив Андрій Сиротюк на 56хв.

Іллічівець (Маріуполь) 3:1 Черноморець (Одеса)
Дощова погода зустріла Одеситів. Напевно не звикли вони до таких умов, що так провалили цю гру. За весь матч Чорномори зробили тільки 3 удари по воротам, зовсім протилежна картина в Іллічівця - 14 ударів!!! Одним словом беззаперечно переграли Одеситів, не даючи і хвилини на роздуми, тероризували ворота Віталія Руденка. 2 голи Костянтина Бабіча та один Олександра Папуша поховали надію суперників на нічию, які змогли все таки забити гол преситижу...Заслужена перемога Маріуполя. Іллічівець цією перемогою вийшов із зони вильоту.

Зоря (Луганськ) 0:1 ФК Харків (Харків)
Харківчани гостювали в Луганську. Не дуже цікава гра була, швидкості були невисокі, знову ж таки погода...Жара! Боротьби було багато, важко виділити якусь команду, та в цій грі більше пощастило гравцям Харкова, які і забрали 3 очки до себе додому. Володимир Самборський поспряв цьому на 37хв матчу.

Металлург (Запоріжжя) 1:1 Сталь (Алчевськ)
Здається перва така гра була, де Запоріжці виглядали досить невпевнено. Забили гол на самому початку матчу, центральний захисник забив відмінний гол з подачі з кутового головою. Здавалося фундамент був закладений, але щось пішло не такі на 17 хв рахунок зрівнюють Алчевці, які надалі контролювали хід гри. Могли б і ще забити, та невдалося. Підсумок - нічия, яка більше незадовольнила Запоріжців, котрим на п'яти вже наступають Львівські Карпати.

Ворскла (Полтава) 3:0 Металлург (Донецьк)
Полтавчани приймали на домашній арені гостей з Донецька. Тут господарі повністю переважали своїх суперників і по грі і по фізичним кондиціям. Перший гол був забитий на 17хв - Сергій Дяченко вміло використав чудовий пас Дмитра Кривого, це аж ніяк не зупинило господарів, що ми і побачили в другому таймі - С.Дяченко та М.Грумич на 67хв забили ультра швидкі 2 голи напротязі лише 1 хвилини! Ворскла продовжила свою безпрограшну серію і в цьому турі.

Закарпаття (Ужгород) 0:2 Карпати (Львів)
Зустрічалися дві команди, які займали друге та четверте місце в турнірній таблиці відповідно! Як очікувалось, два рівні суперники грали в рівний футбол! По ударам гравці Ужгорода трохи переважали, але Карпати змогли реалізувати свої моменти, на відміну від своїх опонентів. На 7хв Леонід Ковель відкрив, а на 16 Батиста і "закрив" рахунок, встановивши програш господарів 0:2, які вже 2 матчі без перемог.

Просмотров: 923 | Добавил: BELYI | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 4
4 Ukraine  
0
Супер BELYI, n0a - прсто чудові репортажі ви робите)!

3 BELYI  
0
спс! cool

2 coolguy  
0
Браво!!! Так держать!!!

1 n0a  
0
следуший репортаж мой cry

Имя *:
Email *:
Код *:

Календарь новостей
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Розроблено студією Kismet © 2024Сайт управляется системой uCoz