Воскресенье, 19.05.2024, 05:18
Федерація Футболу України
 
Buker.ru - принимаем все виды ставок на спорт
Меню сайта

Наш опрос
Сколько раз в неделю пистаь обзоры
Всего ответов: 116

Главная » 2007 » Август » 13 » Товариські зустрічі за участі Українських команд
Товариські зустрічі за участі Українських команд
19:41

Вчора, тобто в 33 ігровий день пройшли товариські зустрічі, в яких брали участь наші вітчизняні команди!
Загалом грало 5 команд: це Чорноморець, Кривбас , Закарпаття, Карпати та Сталь.
Коротко про результати:

Атлетико (Мадрид) 0:1 Черноморец (Одеса)
Ось Одесити завітали до сонячної Іспанії, і маю сказати, що досить таки успішно! Звичайно, що ніхто не очікував високих швидкостей, адже це товариська зустріч! Тут тренери обох команд награвали комбінації та перевіряли молодь. М'ячем протягом всього матчу більше володів Чорноморець, іспанці неочікували справжнього атакуючого футболу від Одеситів, що і призвело до голу аргентинської молодої зірки Серхіо Агуеро! Атлетико так і не зміг створити нічого путнього у воріт Євгенія Ширяєва! Підсумок - заслужена перемога Чорноморця!

Кривбас (Кривий Ріг) 0:0 Баварія (Мюнхен)
"Криві" грали матч піл керівництвом нового тренера Креша, хочу зауважити те, що досить непогано! Суперники на голову вищі по класу, однак тільки класом не вдалося злякати наших хлопців! Точилася дуже рівна боротьба, навіть більше, у криворіжців була територіальна перевага! Напевне допомогла зміна тренера, вже хоч можна побачити бажання хлопців...! Не допомогло навіть вилучення атакуючого півзахисника Баварії на 33 хвилині. Безгольова нічия 0:0

Закарпаття (Ужгород) 1:0 Сошо (Сошо)
Це була зустріч двох друзів-тренерів на домашній арені українців. Обидві команди дуже старалися, внаслідок чого ми і бачимо майже рівну гру, однак Закарпаття, яке набрало в чемпіонаті непогану ходу й тут трохи, та все ж переважала французьких опонентів! Долю гри вирішив один єдиний м'яч, забитий на 9хв. матчу Юрієм Дано. Ну а далі команда з Ужгорода, не дивлячись на свій молодий вік так і не дала гравцям Сошо засмутити Дмитра Бабенка.

Карпати (Львів) 0:1 Луч-Энергія (Владивосток)
Слід зауважити, що небагато голів було забито протягом цього товариського туру! В цій грі також 1 м'яч приніс виїзну перемогу росіянам, який був забитий наприкінці першого тайму. Поразку львівян можна пояснити тим, що Луч-Энергія має трохи по-більше досвіду, а у футболі як ми знаємо це відіграє не основну роль, але має досить велике значення!

Сталь (Алчевск) 1:4 Ростов (Ростов)
Ще одна наша команда - Сталь зустрічалася з російською командою! Ростов вийшов на поле досить в ослабленом складі, проте це не завадило перемогти Алчевців. Відмінно у росіян відіграв легіонер Михайло Пьянович, який зробив у цьому матчі хет-трик! Першими вийшли вперед гравці Ростова на 17хв - Пьянович, проходить всього 16хв. і....ГОООООООООЛ, рахунок в матчі стає рівним - Андрій Гаврюшов! На перерву команди пішли за рівного результату, та потім щось не заладилося і Сталь пропусскає 2 "банки"! Ще й вилучення захисника господарів призвело до голу Пяновича на 88хв., який мудро вибрав позицію і забивав уже в пусті ворота!

Просмотров: 980 | Добавил: BELYI | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Календарь новостей
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Розроблено студією Kismet © 2024Сайт управляется системой uCoz