Воскресенье, 19.05.2024, 03:33
Федерація Футболу України
 
Buker.ru - принимаем все виды ставок на спорт
Меню сайта

Наш опрос
Сколько раз в неделю пистаь обзоры
Всего ответов: 116

Главная » 2007 » Август » 12 » 5 Тур Чемпіонату України
5 Тур Чемпіонату України
21:13

Вчора пройшов черговий тур чемпіонату! Перейдемо безпосередньо до огляду:

Таврія (Сімферополь) 4:0 Шахтар (Донецьк)
"Таврійці" приймали в себе на домашній арені Шахтар, думаю давно вже вболівальники донетчан не бачили такого краху своєї команди...Повністю програли центр поля, звідки і такі низькі оцінки в лідерів команди! Перший гол був забитий Олександром Ковпаком в кінці першого тайму. У перерві в шахтарів був час, щоб зібратися із силами та показати властиву їм гру! Та не тут то було, швидкий гол від тогож Ковпака на початку другого тайму повністю зламав гру помаранчево-чорних і Таврія дуже вміло продовжувала атакувати, не даючи захисним рядам суперника ні секунди на перепочинок! Довершили "побиття" ще 2 забиті голи від Ідахора і Ковпака з інтервалом в одну хвилину....

Дніпро (Дніпропетровськ) 0:1 Арсенал (Київ)
В гості до Дніпропетровців завітав столичний Арсенал. "Млявенька" гра була, можна було подумати, що командам і не треба ті 3 клятих очка, всі бігали на росслабоні!:) Протягом всього матчу точилася рівна бортьба, про що і свідчить один забитий гол, який був забитий Киянами на 13 хвилині Костянтином Ярошенком.

Карпати (Львів) 0:0 Черноморець (Одеса)
Зустрілися дві команди, які дихали в спину один одному з набраними до цього туру 9 очками! Не змінилася ситуація і після очної зустрічі. Відчувалося бажання забити, але цього хотіли і одні і інші, від чого й було багато боротьби на полі! Більше м'ячем володіли Одесити, однак нідо чого це так і не призвело, суха нічия 0:0, яка не нікого не задовольнила...!

Нафтовик (Охтирка) 4:0 ФК Харків (Харків)
Давненько ми не бачили такої впевненої гри від Нафтовика, який просто "розбив" захисні редути Харківчан! Як то кажуть: "Вдома і рідні стіни допомагають". По два голи, забиті в обох таймах не дали жодного шансу схаменутися Харкову, у якого спостерігається серйозна криза протягом 5 турів - набране всього одне очко і заслужене останнє місце в турнірній таблиці України.

Іллічивець (Маріуполь) 1:1 Сталь (Алчевськ)
Команда, яка перебувала в середині турнірної таблиці тестувала аутсайдера ліги Іллічивця, котрий незважаючи на невтішне становище, показав досить впевнену гру. Першою забила Сталь наприкінці першого тайму, коли Пауль Ессола віддав феноменальний пас на Сендлея Бито, незабити було просто нереально! Весь перший тайм пройшов під диктовку Алчевців, однак в доугому таймі була зовсім протилежна картина, ініціативу "перехватив" Іллічівець, чому і свідчить забитий гол на 59 хвилині. ЯМогли звичайно й виграти цю зустріч, однак удача в матчі була на стороні Сталі.

Зоря (Луганськ) 1:2 Металлург (Донецьк)
Першою забила Зоря, це зробив Валентин Платонов на 13 хвилині (кажуть же, що число 13 нефартове, в цьому ми пересвідчилися навіть у футболі). Весь матч Луганчани тримали в напрузі оборону гостей, майже вся команда відбивалася від "нападів" господарів! Але щось в другому таймі зламалося, прекрасно проведені дві контратаки призвели до голів, дубль на рахунку Володимира Прийомова (50, 65 хв)! А далі Металлург вміло відійшов в оборону і втримав переможний для себе рахунок.

Металлург (Запоріжжя) 3:1 Металліст (Харків)
Команда, яка йде в чемпіонаті на другому місці і в цій грі показала відмінну гру! Долю гри вирішили 4 голи, які були забиті ще в першому таймі. Відкрив рахунок Тарас Кабанов вже на 4 хвилині гри. 40 хв. - гол-шедевр від молодої зірки Руслана Фоміна дарить надію Харкову на позитивний результат. Минає одна і..........ГОООООООООООЛ! Дубль Кабанова, Металліст не розуміє, що діється. Минає ну максимум секунд 30-40 - знову ГОЛ, тепер від Сергія Силюка! Заслужена перемога залишається у Запоріжжі..! До речі це єдиний матч, де обидва голкіпери отримали по жовтій карточці.

Ворскла (Полтава) 6:1 Кривбас (Кривий Ріг)***
Ну в цьому матчі все було зрозумілим ще до його початку, адже команда була ще без менеджера! Однак після генерації тренером "Кривих" став Crash! Хочется побажати йому успіхів!

Закарпаття (Ужгород) 5:0 Динамо (Київ)
Динамівці завітали в гості до Закарпаття. Цей матч мав достовірно довести, чи випадково команда з Ужгорода знаходиться на першому місці. Десь майже весь перший тайм гра була рівною, однак на 41 та 42 хвилинах Мирослав Бундаш та Саша Мітіч забили по голу відповідно, кияни явно не очікували такого "теплого" прийому в Ужгороді. У другому таймі гра не змінилась, на подив усім, Закарпаття продовжувало контролювати гру, не даючи розвернутися супернику! Внаслідок чого в середині другого тайму Динамо пропустило ще 3 голи і знову від Будаша та Мітіча, це вже остаточно поховало всі надіїї "столичних" гравців хоча б на нічию! Матч довів ще те, що наші Українські хлопці нічим не гірше, а той ліпше грають від легіонерів! Головне мати бажання та мету...! Після гри Закарпаття залишилося на першому місці, а от Динамо поглибилося ще більше в кризу...!

5 Тур
Автососи: 1
Забиті голи: 30
Жовті картки: 11 (багато гірчичників отримали голкіпери)

Просмотров: 956 | Добавил: BELYI | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 4
4 HooliGanj  
0
Суперово написано!!!!! hands hands hands

3 BELYI  
0
Игорь, я не критиковал, если честно! Просто написал по статистике матча! wink

2 n0a  
0
Я теж хочу писати для цього сайту cry

1 Ukraine  
0
BELYI - просто нейморівно репортаж +5 biggrin

Так тримати в тебе є настоящі здібності до журналістької справи!!!!


Имя *:
Email *:
Код *:

Календарь новостей
«  Август 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

Статистика

Розроблено студією Kismet © 2024Сайт управляется системой uCoz